Bánkútra autóval, hogyan? – Közlemény

A hóesés hatására, hogy hódoljanak a tél örömeinek, egyre többen indultak Bánkútra az elmúlt hétvégén. Ez azonban közlekedési káoszt okozott, aminek hatására a rendőrség az út lezárására kényszerült. Ennek elkerülésére a Bánkúti Sí Klub közösségi oldalán következő közleményt tette közzé a Bánkútra kirándulni szándékozók számára. 
 
A közelmény teljes egészében itt olvasható!
 
Kedves Bánkútra látogatók!
A rendőrség, a rendészet és a polgárőrség segítségével próbálunk megoldást találni az elmúlt időszakban Bánkúton kialakult parkolási és közlekedési káoszra.
A fenti parkolóhelyek betelte után az út szélén a padkára húzódva csak a Bánkút felé vezető jobb oldalon engedélyezett a parkolás! A Miskolc felé vezető oldalon TILOS parkolni! Mindenki jól felfogott érdeke , hogy közúton mindkét sáv mindig szabadon járható legyen.
A mellékelt térképpel szeretnénk segítséget nyújtani. Talán kevesen tudják, de van még parkolási lehetőség Bánkút közelében a Fehér sas panziót elhagyva Csipkéskút irányába két helyszínen is. Az első 350 méterre (térképen bekarikázva) a második a Csalános parkoló 1km-re (térképen bekarikázva). Ezek a parkolók is remek kiindulási pontjai lehetnek a kirándulásnak. A Csalános parkolóból a “zöld” túrista jelzésen csak 400 métert kell gyalogolni vissza Bánkútig.
 

Author: evapress

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük