Mi lesz veled miskolci Kocsonyafesztivál?

Többen felvetették már a kérdést a közösségi oldalakon, hogy vajon meglesz-e tartva idén a nemcsak a miskolciak által kedvelt Kocsonyafesztivál, hiszen a Covid 19 miatt jelenleg erre a megszokott időben, nem kerülhet sor, amit a napokban a Kocsonyafesztivál közösségi oldalán a szervezők is megerősítettek.  
 
A legfrissebb hírek alapján februárban biztosan nem tudunk találkozni. Ám a kocsonya nem csak télen remek, a béka tavasszal ébred, de nyáron és ősszel is brekeg! Mi készen állunk! Ti mit szeretnétek? 2021-ben mikor ugorjunk fejest a fesztiválba? Egy tavaszi békanász? KocsoNyár  vagy RemegŐsz? 
 
Mint a közösségi felületen is közzé tett posztban olvasható, a Civilek Napján egy szavazást kivánnak elindítani a témában.
 
Rózsa Edit a fesztivál alapítója ezt a következőkkel egészítette ki; fontosnak tartjuk, hogy a legnagyobb biztonságban teremthessük meg az új ÉLET, a közösség ünnepét, ami ebben a helyzetben a legkevésbé sem évszakhoz kötött, ahogyan a Kocsonyafesztivál sem!
 
Érdemes hát figyelnünk a híreket és hordani a maszkot, tartani a távolságot! Minél fegyelmezettebbek vagyunk, annál hamarabb ünnepelhetünk közösen!
 
 
-oroszeva-
 
 
 
 
 

Author: evapress

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük