Szigorúbb ellenőrzésekre lehet számítani

Az első hét tapasztalatai szerint nagyon sokan nem tartják be a kijárási korlátozásokat Miskolcon – olvasható a miskolci operatív törzs szerdai ülésének összegzéseként. 

A legtöbb problémát a közterületi maszkviselés és az este nyolc órától érvényes kijárási tilalom betartásával kapcsolatban jelentették az ellenőrzéseket végző szervek, a Rendőrség és a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai.

A megbetegedések száma és a járvány terjedése azonban egyelőre nem mutat számottevő csökkenést és lassulást, éppen ezért a bírságolni is jogosult rendőrök a jövőben még szigorúbban ellenőrzik majd a kijárási tilalom és a kötelező maszkviselés szabályainak betartását Miskolcon is. Munkájukat továbbra is segítik az önkormányzati rendészek is.

A szakemberek továbbra is arra kérnek mindenkit, hogy vegyék komolyan a védelmi intézkedéseket, tartsák be a kijárási tilalmat, az ajánlott védőtávolságot, viseljenek az orrot és a szájat is takaró maszkot, és ha nem feltétlenül szükséges, ne menjenek közösségbe, ügyeiket is lehetőség szerint elektronikus úton intézzék.

Forrás: miskolc.hu

Author: evapress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük