Aktív nyugdíjas évek

2020. február 26-án alakult meg Miskolcon a Miskolci Nyugdíjas Szociális és Gyermekvédelmi Dolgozók Klubja, amelynek nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet az időskorúak megbecsülésére. Magának a klubnak a gondolata Rézműves Gabriellától származott, majd az alapítói körbe csatlakozott Dr. Szentkatolnayné Dr. Domonkosi Mária, Dr. Dobos László, Tóth József is, akik a klub megalapításával lehetőséget kívánnak teremteni a már nyugdíjba vonult egykori kollégáik számára a találkozásokra, kötetlen beszélgetésekre és közös programokra.   

A Miskolci Szociális- és Gyermekvédelmi Dolgozók Klubjának tagjai számára 2020. szeptember 10-én a Miskolci Galéria udvarán megtartott programon Juhászné Ceglédi Tünde a viaszfestés technikáját mutatta be a résztvevőknek, melyet az érdeklődők maguk is kipróbálhatnak a hónap második felében a Célpont Közösségi Tér által rendelkezésre bocsátott klubhelyiségben.  

 

Mint azt Rézműves Gabriella elmondta, a Célpont Közösségi Térrel szoros együttműködésben több programra is sor kerül majd; mint közös kirándulás, senior-, illetve meridián torna. Ezentúl pedig, amennyiben a járványügyi helyzet engedi, terveik szerint gyermekotthonokat látogatnak majd meg, ahol meseolvasással kedveskednek az ott élő gyermekeknek. 

   

-oroszeva-

Author: evapress

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük