Forgalmi rend változás – Tündérkert

Nyilvánvalóan Miskolc egyik leglátogatottabb és a leginkább kedvelt parkja a Tündérkert. Ám pontosan emiatt volt szükséges rendezni a park mellett lévő utcák autós forgalmát. Ennek megfelelően a Tópart és a Haller utcában is behajtani tilos táblák kerültek ki.

Miskolc Alpolgármester-asszonya, azért, hogy az ott élőket se zavarja a környéken megnövekedett autós forgalom, egy kérést intézett a lakosághoz, felhívva a figyelmet, hogy a Tokaji Ferenc utca helyett a kikapcsolódásra vágyók, a gépjárművüket inkább a Diósgyőri vár parkolójában hagyva közelítsék meg a WOW parkot. 

“Tisztelt Miskolciak!
Szeretném az együttműködésüket kérni abban, hogy a Tündérkertbe látogatók megfelelő információval rendelkezve juthassanak el a Diósgyőri Vár tövében létesült gyönyörű parkba. A tulajdonos elismerésre méltó módon figyel a legapróbb részletekre. Partner minden tekintetben, a környéken élőkkel való jó együttműködésre törekszik. Azonban a környező utcák alkalmatlanok a több százas autóforgalom befogadására, ráadásul a kerékpáros forgalom is megnövekedett, így rendkívül balesetveszényessé vált a Tokaji Ferenc utca. Ezért tisztelettel arra kérünk minden ide látogatót, hogy a Diósgyőri Vár melletti parkolót használja. Itt az autók biztonságban elhelyezhetők és a Lovagi Tornák tere mellett végig sétálva, a vár mögött kialakított gyalogúton könnyen és kényelmesen megközelíthető a park.
Köszönöm a segítségüket!
Varga Andrea
önkormányzati képviselő”

Author: evapress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük